U ontvangt mogelijk een nieuwe brief over het chippen restafvalcontainer

Geplaatst op woensdag 24 mei 2023

In de afgelopen dagen zijn er brieven en stickers verstuurd naar inwoners over het chippen van hun grijze restafvalcontainer. Bij een aantal adressen is het bij de drukker mis gegaan bij het samenvoegen van de brief met sticker. Een deel van de inwoners heeft als gevolg daarvan een verkeerd huisnummer op de sticker ontvangen. Daarvoor onze excuses. De verstuurde brief en sticker met het verkeerde huisnummer mag u weggooien. Deze week versturen we nieuwe brieven en stickers. Deze nieuwe sticker - voorzien van het juiste huisnummer - plakt u op uw restafvalcontainer, waarna deze een chip krijgt.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de helpdesk van DVL Milieuservice via 085-1063501.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.