Spelletjesdag voor basisschoolkinderen

Geplaatst op maandag 22 mei 2023

Op zaterdag 1 juli is er een spelletjesdag voor basisschoolkinderen uit de gemeente Waalre. Deze leuke dag wordt door verschillende sportverenigingen samen georganiseerd omdat de gemeente 100 jaar bestaat. Kom je ook meedoen? Het belooft een leuke en een actieve dag te worden!

De verenigingen hebben samen leuke spellen bedacht voor de jongste tot de oudere kinderen. Van oudhollandse spellen, tot het afleggen van een parcours en sport specifieke spellen. Het doel is bewegen, gezelligheid en verbinding.

De spelletjesdag

Op het terrein van de Scouting doen de kinderen uit groep 1 en 2 allerlei spellen. De start is om 10.00 uur en om 13.00 uur is het afgelopen.

Voor de kinderen uit groep 3 tot en met 8 start de dag om 10.30 uur en deze zal tot 15.00 uur duren. De kinderen uit de groepen 3, 4 en 5 gaan op de velden bij DVS voetbal spellen doen. Op de velden van RKVV Waalre worden de spellen voor kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 klaargezet.

Aanmelden

Wil je meedoen met deze leuke dag? Dan kun je je aanmelden via [manier van aanmelden]. We hopen dat we op deze dag een hoop kinderen zien! Ook als ouders / verzorgers kun je een bijdrage leveren door je aan te melden als vrijwilliger: dit kan ook via [manier van aanmelden]. Heb je een vraag of opmerking? Dan kun je mailen naar: spelletjesdag100jaarwaalre@gmail.com.

Brengen en ophalen

We verwachten veel kinderen tegelijk op de sportlocaties. Dat zorgt voor drukte op en rondom de locaties en in het verkeer. Kom je je kind brengen? Neem de fiets als het kan. Zo blijft er voldoende ruimte bij de locaties en houden we het verkeer veilig. Het is fijn als je hier rekening mee houdt.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.