Deel je ervaringen op de mobiliteitskaart

Geplaatst op maandag 8 mei 2023

Als inwoner, ondernemer of reiziger weet je het beste waar in de gemeente Waalre knelpunten in het verkeer zijn. Waar loop je in de dagelijkse praktijk tegenaan? Welke wensen heb je? Of wat is er juist goed geregeld?

Verkeer is belangrijk voor onze inwoners en bezoekers. De gemeente Waalre moet veilig, bereikbaar en leefbaar zijn. Ook in de toekomst. Daarom werken we aan een nieuw mobiliteitsplan. In het mobiliteitsplan beschrijven we bijvoorbeeld wat we regelen voor voetgangers of fietsers. Hoe houden we de gemeente bereikbaar? Hoe gaan we om met parkeren? En hoe maken we verkeer duurzaam? Om deze vragen te kunnen beantwoorden, brengen we eerst alle knelpunten en wensen op het gebied van verkeer in kaart. Dit doen we samen met inwoners, ondernemers en organisaties.

Meld knelpunten en wensen in het verkeer

We nodigen je daarom van harte uit om jouw mening te geven op de knelpuntenkaart. Op de kaart van de gemeente Waalre kun je tot maandag 29 mei aangeven waar kansen en knelpunten zijn. Met jouw hulp kunnen we een zo compleet mogelijk overzicht maken.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.