Bezwaren WOZ in behandeling

Geplaatst op dinsdag 2 mei 2023

Heb je bezwaar ingediend tegen de WOZ-waarde van je woning? Je krijgt zo snel mogelijk reactie van ons. De gemeente is druk bezig om de bezwaren tegen WOZ-waarde te behandelen. Hiervoor heeft de gemeente tot het einde van dit jaar de tijd.

Informeel bezwaar

Heb je eerder informeel bezwaar gemaakt en nog geen reactie gekregen? We behandelen jouw informele bezwaar met voorrang. Kom je er met de taxateur niet uit? Dan zetten we je informele bezwaar alsnog om in een formeel bezwaar. Het formele bezwaar wordt dan opnieuw beoordeeld voor het einde van 2023.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.