Denktank Traverse Noord en Heikantstraat

Geplaatst op maandag 1 mei 2023

We gaan starten met het verdere ontwerpproces van het deelproject 'Traverse Noord' en de 'Heikantstraat'. De schetsontwerpen voor deze deelgebieden zijn al opgesteld. Deze kun je bekijken via de website van Duurzaam door Waalre.

Meedenken over het ontwerp?

Wil je meedenken over het ontwerp van dit deelproject? Meld je dan aan voor de Denktank. De leden van de Denktank zijn de ambassadeurs van de woon-, werk- en leefomgeving in het projectgebied. Met deze groep gaan we het ontwerp verder vormgeven en waar mogelijk optimaliseren. Als lid van de Denktank vragen wij je om enkele avonden deel te nemen aan een interactieve bijeenkomst.

Niet elk deelgebied geeft ruimte voor een nieuwe inrichting. We moeten creatief zijn binnen de fysieke ruimte en opgestelde kaders. Je denkt mee, maar beslist niet mee. We koppelen natuurlijk terug wat er wel kan en wat er niet kan. Alle inbreng is welkom!

Meld je aan voor de Denktank uiterlijk 10 mei.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.