Alzheimer Café Valkenswaard/Waalre 25 april

Geplaatst op donderdag 20 april 2023

Op dinsdag 25 april is de volgende bijeenkomst in het Alzheimer Café Valkenswaard/Waalre. Het Thema van de avond is ‘Dementie en het zelfgekozen levenseinde’.

Bij de diagnose dementie word je geconfronteerd met de eindigheid van het leven. Voor veel mensen kan het een houvast betekenen om te weten hoe het ziekteproces verloopt en op welk moment je invloed kunt hebben op het levenseinde. Tijdens de bijeenkomst krijg je antwoord op vragen als; wanneer kan euthanasie bij dementie? Wat is de waarde van een wilsverklaring? Wat kan en mag de (huis)arts? De NVVE voorlichter, Ruud Bos, geeft een aantal praktische tips om je op weg te helpen zodat je zelf de regie in handen kunt houden. 

Locatie

De locatie is café-zaal de Dommelstroom in Dommelen (Bergstraat 32). Het programma begint om 19.30 en eindigt om 21.00 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Toegang is gratis.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.