Gratis energieadvies en hulp bij instellen cv-ketel

Geplaatst op maandag 13 maart 2023

Wil je jouw energierekening betaalbaar houden? En zorgen dat je komend jaar niet voor verrassingen komt te staan? Maak dan een afspraak met een energieadviseur en ontvang de gratis energiebox. Je ontvangt handige tips én advies op maat waarmee je snel energie bespaart. Gemeente Waalre biedt gratis energieadvies en hulp bij het instellen van de cv-ketel aan voor huurders en huiseigenaren met een lager inkomen.

Wat is het?

Speciaal voor huurders en huiseigenaren die geen grote investering in de eigen woning kunnen doen.

  • Ontvang een energiebox met energiebesparende producten.
  • Krijg advies over simpele acties die het energieverbruik in huis verlagen.
  • Bekijk samen de energierekening en ontdek hoe je meer kan besparen.
  • Nieuw: De energiecoach geeft je informatie over het beter instellen van de cv-ketel. Dit bespaart veel energie en kosten.
  • Nieuw: Hulp bij het aanbrengen van energiebesparende producten zoals radiatorfolie en tochtstrips.
  • Locatie: bij jou thuis

Al eens bezoek van de energiecoach gehad, maar toch behoefte aan extra hulp? Ook dan komt de energiecoach graag nog een keer langs.

Aanmelden en meer informatie

Meld je gratis aan via energiebox.org/waalre. Of bel 040 - 303008 op maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 13:00 uur. Graag even melden dat je in gemeente Waalre woont.

Heb je financiële problemen?

Kom je door de stijgende prijzen in de financiële problemen? Neem dan contact op met Centrum Maatschappelijke Deelname (CMD) via cmd@waalre.nl of 040-2282500. Zij kunnen samen met je in gesprek om te kijken welke oplossingen er eventueel voor jou mogelijk zijn.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.