Controle Kempen Interventie Team

Geplaatst op woensdag 1 maart 2023

Gister heeft het Kempen Interventie Team (KIT) een bestuurlijke, integrale controle uitgevoerd op een locatie in Waalre. Tijdens de controle zijn een aantal overtredingen aangetroffen op het gebied van illegale bouw, brandveiligheid en milieu.

Kempen Interventie Team

Het Kempen Interventie Team is een samenwerkingsverband tussen de acht Kempengemeenten, politie, Omgevingsdienst en Veiligheidsregio. De Kempengemeenten zijn de gemeente Veldhoven, Best, Oirschot, Waalre, Reusel-De Mierden, Bladel, Eersel en Bergeijk.

Dit team controleert regelmatig locaties waarbij het vermoeden bestaat dat er sprake is van het niet voldoen aan wet- en regelgeving of van andere misstanden. Zoals (illegale) bewoning, strijdig gebruik van het pand, brandveiligheid, inschrijving in de Basisregistratie Personen (BRP), prostitutie, mensenhandel, drugs.

Melden

Signalen of vermoedens kunt u altijd anoniem melden bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000, kijk ook op www.meldmisdaadanoniem.nl. U kunt het melden bij het politieteam in uw buurt, telefoon: 0900-8844, of via de gemeente op handhaving@waalre.nl.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.