Stel uw vragen over de WOZ via het webformulier

Geplaatst op dinsdag 28 februari 2023

Eind februari ontvangt u van de gemeente Waalre de aanslag gemeentelijke belastingen 2023. Heeft u een account op MijnOverheid? Dan ontvangt u het aanslagbiljet digitaal in uw Berichtenbox (digitale brievenbus). Heeft u vragen over uw WOZ waarde of bent u het niet eens? Neem dan contact met ons op via het webformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook. Het kan zijn dat u dan wat langer moet wachten.

Let op! Betaalt u de gemeentelijke belastingen altijd handmatig? De gemeente heeft een nieuw rekeningnummer. Gebruik het volgende rekeningnummer: NL10BNGH0285184830. Pas het rekeningnummer ook aan in uw adresboek. Heeft u een automatische incasso ingesteld? Dan hoeft u niets te doen. Wij incasseren automatisch vanaf het nieuwe rekeningnummer.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.