Regionale Subsidieregeling Innovatie Beschermd wonen

Geplaatst op donderdag 23 februari 2023

Met 15 omliggende gemeenten vormen we de Beschermd Wonen regio Eindhoven. We vinden het belangrijk dat mensen die psychisch kwetsbaar zijn, deel (blijven) uitmaken van onze samenleving. Dat betekent onder meer dat zij op zichzelf wonen in een eigen buurt of wijk.

We zijn daarom op zoek naar goede ideeën en initiatieven die kwetsbare inwoners helpen zich sneller thuis te voelen in hun buurt. Om dat mogelijk te maken stellen we als regio subsidies beschikbaar. Meer informatie over deze Regionale Subsidieregeling Innovatie Beschermd Wonen en hoe je subsidie kunt aanvragen vind je via de website van de gemeente Eindhoven.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.