Gratis online huisscan van Regionaal Energie Loket

Geplaatst op maandag 13 februari 2023

Wil je aan de slag met energie besparen in huis? Een eerste stap kan het invullen van een online huisscan zijn. Dit kan gratis bij het Regionaal Energie Loket. Na het invullen van de online huisscan ontvang je persoonlijk advies en inzicht in de bespaarmogelijkheden voor jouw woning.

Hoe werkt het?

Ga naar de website van het Regionaal Energie Loket. Zoek jouw woning met behulp van de postcode. Vervolgens vul je de resterende vragen in. Na het invullen van deze scan heb je direct inzicht in de bespaarmogelijkheden van jouw huis. De gratis online huisscan wordt aangeboden door regionaal energie loket in opdracht van Gemeente Waalre.

Volgende stap bij energie besparen

Ben je al toe aan een volgende stap? Vraag dan een integraal energieadvies voor huiseigenaren aan bij burgerinitiatief Duurzaam Waalre of energieadvies bij de energiebox voor huurders. Meer informatie hierover staat op waalre.nl/duurzaamheid.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.