Eerste Hulp bij Dementie, haal nu een koffer vol informatiemateriaal

Geplaatst op maandag 30 januari 2023

Ben je op zoek naar meer informatie over dementie? Of wil je iemand met dementie in je omgeving beter kunnen helpen? Dan kun je bij de gemeente Waalre terecht voor de Eerste Hulp bij Dementie (EHBD) koffer.

Het grote aanbod op internet over dementie kan soms wat overweldigend zijn. De EHBD koffer helpt je om op een overzichtelijke manier meer informatie te krijgen en te delen met je naasten. In deze koffer vind je naast dvd’s, brochures en folders ook verschillende boeken. Denk aan een informatief boek, maar je leest ook over ervaringsverhalen. Dementie uitleggen op een kindvriendelijke manier? Ook daarover is een boek aanwezig.

De EHBD-koffer lenen

Neem contact op met Goed voor mekaar Waalre via info@goedvoormekaarwaalre.nl voor uitlenen en reserveren. Elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 9.30-12.00 uur op 06-25762422.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.