Aan de keukentafel, samen bijkletsen over vroeger

Geplaatst op dinsdag 17 januari 2023

Kom zondag 22 januari van 14.00-16.00 uur genieten van de muzikale voorstelling Aan de keukentafel van theatergroep Mooi Weer. Deze voorstelling in de Bibliotheek Waalre (Huis van Waalre) is speciaal voor ouderen, vol verwijzingen naar vroeger en liedjes van toen. Over grappige nieuwsfeiten uit de krant van vroeger, over de bekende gezelschapsspelen en over de leukste radio- en televisieprogramma’s. Pak een stoel en schuif gezellig aan, we pellen pinda’s en spelen ganzenbord.

Al meer dan 20 jaar laat theatergroep ‘Mooi Weer’ mensen genieten van hun voorstellingen voor ouderen. De enthousiaste muziek- en theaterprofessionals hebben allemaal een warm hart voor ouderen. Er is veel aandacht voor de kwaliteit van het geluid en de verstaanbaarheid.

Tickets kosten €5,-. Koop tickets online via bibliotheekeindhoven.nl/programma. Je kunt ook direct aan de kassa een ticket kopen. Hulp nodig bij het bestellen van een ticket? Neem contact op met Goed voor mekaar Waalre. Van maandag tot en met vrijdag zijn zij van 9.30 uur tot 12.00 uur aanwezig in Het Huis van Waalre. Of bel 06 25 76 24 22 of mail info@goedvoormekaarwaalre.nl.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.