Gaan mijn buren verbouwen?

Geplaatst op dinsdag 10 januari 2023

Via de gratis service 'Over uw buurt' ontvang je als inwoner en/of ondernemer informatie over jouw buurt via de mail. Op deze manier bieden overheidsorganisaties zoals de gemeente, de provincie en het waterschap informatie eenvoudig, snel en gebundeld aan. Het gaat om vergunningen, (bouw)plannen en regelgeving zoals de verbouwing van een huis of een terrasvergunning.

Hierdoor ben je niet meer afhankelijk van bijvoorbeeld de gemeenteberichten in het huis-aan-huisblad. Inschrijven voor de service kan via overheid.nl. Daar kun je zelf instellen welk type berichten jij wil ontvangen en binnen welke straal om jouw huis of bedrijf.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.