Een goed, gezond en gelukkig 2023

Geplaatst op vrijdag 23 december 2022

De gemeenteraad, het college van burgemeester en wethouders en de medewerkers van de gemeente Waalre wensen u het allerbeste voor het nieuwe jaar.

Het is een bewogen jaar geweest. Weer hebben we ervaren dat niets zeker is en dat de wereld continu verandert. De energiecrisis, de oorlog, vluchtelingenopvang, woningtekorten, noem maar op. Die ontwikkelingen raken ons dagelijks leven, direct of indirect. We kennen allemaal wel iemand die extra zorgen heeft. Daarom hopen we dat we extra naar elkaar omzien, juist tijdens deze feestdagen. Een klein gebaar maakt nog altijd een groot verschil.

Wij kijken uit naar een 2023 vol nieuwe kansen om verder te bouwen aan een mooie, gezonde en sterke gemeente. Een jaar waarin we ons 100-jarig bestaan vieren. Een jaar waarin wij elkaar weer volop kunnen ontmoeten. Luidt u met ons het nieuwe jaar in? U bent van harte uitgenodigd om op donderdag 5 januari om 19.00 uur in Het Huis van Waalre het glas te heffen tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst.

Voor nu alvast een goed, gezond en gelukkig 2023!

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.