Socialegidswaalre.nl: dé wegwijzer voor inwoners, vrijwilligers én professionals

Geplaatst op maandag 19 december 2022

De Sociale Gids wijst je als inwoner, vrijwilliger én professional de weg naar organisaties en activiteiten in Waalre op het gebied van welzijn, hulp en ondersteuning, opvoeden, cultuur en geldzaken. Hiervoor is geen verwijzing of indicatie nodig.

Eén overzichtelijke plek

De Sociale Gids is niet alleen handig voor inwoners maar ook voor vrijwilligers, professionals en mantelzorgers voor het vinden van hulp, diensten of sociale activiteiten voor cliënten of familieleden. Het aanbod op de Sociale Gids is bedoeld voor jong en oud. Zoek je bijvoorbeeld financiële hulp? Of ben je juist op zoek naar contact met anderen? En zoek je activiteiten om aan mee te doen? Of heb je vragen over opvoeding? Waar je vraag ook over gaat, kijk op Sociale Gids Waalre waar je terecht kunt in Waalre. Ga naar www.socialegidswaalre.nl.

Meewerken aan de Sociale Gids Waalre?

Er staan al veel organisaties en activiteiten uit de gemeente op De Sociale Gids. Zo helpen we met elkaar onze inwoners. Wil je dat jouw organisatie ook vermeld wordt op De Sociale Gids? Je kunt je aanmelden via het formulier op socialegidswaalre.nl. Deelname is kosteloos.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.