Vrijwilligerspenning & Waalre Club Talent 2022

Geplaatst op dinsdag 13 december 2022

Elk jaar reikt de gemeente Waalre vrijwilligerspenningen uit aan vrijwilligers die voorgedragen worden door vrijwilligersorganisaties uit Waalre. Afgelopen vrijdagavond 9 december, werden de gelukkige vrijwilligers in het zonnetje gezet. Wethouder Vortman reikte de vrijwilligerspenningen uit.

Volwassenen kregen de vrijwilligerspenning en jongeren de titel Waalre Club Talent. Om in aanmerking te komen voor een vrijwilligerspenning of om Waalre Club Talent te worden moet de (jonge) vrijwilliger aan een aantal voorwaarden voldoen. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat de vrijwilliger een positieve bijdrage heeft geleverd aan de Waalrese samenleving.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.