Doneren van de 190,- euro energiekorting

Geplaatst op maandag 5 december 2022

In november én december ontvangen alle huishoudens in Nederland 190,- euro energiekorting op hun rekening. Niet iedereen heeft deze korting nodig, terwijl er juist ook huishoudens zijn waarvoor 190,- euro niet genoeg is om de energierekening te betalen. Ontvang je 190,- euro energiekorting en heb je deze niet nodig? Je kunt het bedrag doneren. Aan personen, huishoudens of organisaties in jouw directe omgeving die je kent en het goed kunnen gebruiken, of aan bijvoorbeeld goede doelen.

Doneren aan goede doelen

Er zijn meerdere goede doelen in Nederland waar je aan kunt schenken. Mogelijk goede doelen voor de inwoners van de gemeente Waalre zijn De Voedselbank Aalst-Waalre, Stichting Leergeld Waalre, Het Diaconaal Noodfonds Waalre, Kledingbank, en Steunpunt Vluchtelingen Waalre. Dit zijn organisaties waar inwoners uit Waalre terecht kunnen voor financiële ondersteuning of waar zij op een andere manier steun kunnen ontvangen omdat ze het financieel niet breed hebben.

Financiële problemen

Kom je zelf door de stijgende prijzen in de financiële problemen? Neem dan contact op met Centrum Maatschappelijke Deelname (CMD) via cmd@waalre.nl of 040-2282500. Zij kunnen samen met je in gesprek om te kijken welke oplossingen er eventueel voor jou mogelijk zijn.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.