Afscheid waarnemend burgemeester Boelhouwer

Geplaatst op maandag 28 november 2022

Op donderdag 17 november nam waarnemend burgemeester Boelhouwer afscheid van onze gemeente. Op 1 december wordt de nieuwe burgemeester, de heer Oosterveer benoemd.

We bedanken de heer Boelhouwer voor zijn tomeloze inzet. Hij was vanaf augustus 2020 door de Commissaris van de Koning benoemd om rust te brengen in de gemeente. Om het vertrouwen in de lokale democratie te herstellen. Tijdens zijn interne afscheid waar zijn gezin, de gemeenteraad, wethouders, medewerkers en enkele netwerkpartners aanwezig waren, kreeg Boelhouwer complimenten voor zijn aanpak. Het was scherp en duidelijk en bracht volgens de aanwezigen de nodige veranderingen. ‘Waalre gaat een mooie toekomst tegemoet. Hier heb ik alle vertrouwen in. Het gaat u allemaal goed!’, besloot Boelhouwer die geen dag met tegenzin naar zijn werk ging.

De heer Boelhouwer vroeg als afscheidscadeau een gift voor de voedselbank.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.