Alzheimer Café Valkenswaard/Waalre 29 november

Geplaatst op dinsdag 22 november 2022

Dinsdag 29 november is de  laatste bijeenkomst van dit jaar in het Alzheimer Café Valkenswaard/Waalre. Het thema van deze avond is: “Diagnose dementie bij je naaste en dan”. Wat komt er allemaal bij kijken, als je thuis zorgt voor iemand met de diagnose dementie. Of als jij als kind mantelzorger wordt voor een ouder die de diagnose dementie heeft gekregen? Wat voor ondersteuning is er dan voor jou?

Steunpunt Mantelzorg Verlicht is er ter ondersteuning van mantelzorgers. Dit steunpunt biedt praktische en emotionele ondersteuning om er voor te zorgen dat de mantelzorger niet overbelast raakt. Gastspreekster op deze avond is Loes van de Laar, zij werkt bij Mantelzorg Verlicht. Zij geeft handreikingen aan mantelzorgers om de juiste weg te vinden om de moeilijke taak te vervullen en niet overbelast te worden.

Locatie

De locatie is als vanouds café-zaal de Dommelstroom in Dommelen (Bergstraat 32). Het programma begint om 19.30 en eindigt om 21.00 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Toegang is gratis.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.