Maatjescarrousel op 7 december

Geplaatst op maandag 21 november 2022

Op woensdag 7 december organiseren gemeente Waalre en Goed voor Mekaar Waalre een gezellige middag om een maatje te ontmoeten. U voert meerdere korte gesprekken met verschillende mensen om te kijken of er iemand bij is, met wie u wat vaker zou willen afspreken. We sluiten gezamenlijk af met een kop soep en een broodje. Wees welkom!

De middag in het Huis van Waalre is voor iedereen die een maatje/vriendschap zoekt of een maatje wil zijn voor een ander.

Aanmelden

Geef van te voren aan ons door dat u mee wilt doen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden kan via info@goedvoormekaarwaalre.nl of telefonisch via 06 25 76 24 22 (op werkdagen tussen 09.30 - 12.00 uur). Geef daarbij aan naar wat voor soort maatje u op zoek bent. Bijvoorbeeld: ‘’Ik zoek iemand om mee koffie te drinken, te wandelen of om mee te praten.’’  Geef daarnaast aan wat uw hobby’s zijn. Dan houden we daar zoveel mogelijk rekening mee met de indeling van de gesprekken.

Let op, er is een maximaal aantal plekken, vol = vol.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.