Uitnodiging gespreksavond armoedebeleid

Geplaatst op vrijdag 11 november 2022

Op woensdag 23 november organiseert de gemeente Waalre een gespreksavond over armoede. Samen met betrokken organisaties op het gebied van armoede in Waalre, ambtenaren én ondernemers en inwoners gaan we in gesprek. Wat kunnen we gezien de huidige stijgende prijzen deze winter nog tijdelijk extra doen aan armoede voor de mensen in Waalre?

Samen in gesprek

Kees Vortman, wethouder Sociale Zaken:

Door de huidige energiecrisis en stijgende prijzen maken steeds meer mensen zich zorgen over hoe ze de winterperiode goed door kunnen komen. Samen met verschillende organisaties in Waalre doet de gemeente al veel aan het voorkomen, bestrijden en verzachten van armoede. We vinden het belangrijk om met elkaar te kijken wat we, binnen onze mogelijkheden, deze winter tijdelijk extra voor de mensen in Waalre kunnen doen.

Daarnaast gaat de gespreksavond ook over het structureel armoedebeleid dat de gemeente ontwikkelt. Hoe kunnen we de al lopende acties voor armoedebestrijding verbeteren?

Gespreksavond woensdag 23 november

De gespreksavond is op woensdag 23 november van 20.00 tot 22.00 uur in de theaterzaal in het Huis van Waalre. Wilt u ook aanwezig zijn bij de gespreksavond? U kunt zich aanmelden voor de avond via jdhartog@waalre.nl of via 040 228 2554. Aanmelden kan tot maandag 21 november.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.