Mantelzorgwaardering 2022 in Waalre

Geplaatst op dinsdag 1 november 2022

In Nederland is 10 november landelijk uitgeroepen tot de dag van de Mantelzorger. Ook in onze gemeente hebben we aandacht voor mantelzorgers. Het college van burgemeester en wethouders waarderen de inzet van mantelzorgers in Waalre zeer.

Als blijk van waardering ontvangen alle mantelzorgers die geregistreerd staan bij Goed voor Mekaar Waalre/Steunpunt Mantelzorg per post een bedankkaart met een tegoedbon. Deze tegoedbon is in te wisselen bij lokale ondernemers in Waalre die vermeld staan op de kaart.
De bedankkaart wordt voor 10 november verstuurd.

Geen kaart ontvangen maar wel mantelzorger?

Neem dan contact op met Goed voor Mekaar Waalre/Steunpunt Mantelzorg. Iedere werkdag bereikbaar tussen 09.30 -12.00 uur op telefoonnummer 06-25762422. U kunt hier ook dagelijks binnenlopen

U kunt ook een mail sturen naar info@goedvoormekaarwaalre.nl onder vermelding van mantelzorgwaardering Waalre met daarin uw naam en adresgegevens. 

Ook degene waar de mantelzorger zich voor inzet mag hem of haar aanmelden bij Goed voor Mekaar Waalre/Steunpunt Mantelzorg.

Wilt u opgenomen worden in het adressenbestand van Goed voor Mekaar Waalre/Steunpunt Mantelzorg dan kunt u dit aangeven bij uw aanmelding voor de mantelzorgwaardering.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.