Informatiepunt Digitale Overheid

Geplaatst op dinsdag 1 november 2022

Veel zaken regel je tegenwoordig online. Maar dat is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Kom je er niet uit? Of ken je iemand die wat hulp bij digitale diensten kan gebruiken? Elke dinsdag van 14.00 tot 15.00 uur kun je terecht bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek Waalre.

Daar helpt iemand je bij het online aanvragen van bijvoorbeeld je rijbewijs of met andere digitale vragen. Bij het informatiepunt ontvang je ook hulp met DigiD, toeslagen of moeilijke brieven. Meer informatie nodig? Dan verwijst deze persoon je door naar iemand die je verder helpt.

Informatiepunt Digitale Overheid wordt mogelijk gemaakt door de bibliotheek. Wil je meer weten kijk dan op de website van Bibliotheek Eindhoven.

Gratis

De hulp bij het Informatiepunt Digitale Overheid is gratis. Ook als je geen lid bent van de bibliotheek.

Meehelpen

Voor het Informatiepunt Digitale Overheid in de bibliotheek in Het Huis van Waalre zijn extra vrijwilligers welkom. Voordat je aan de slag gaat, krijg je een training en wordt er gekeken welke taken passen bij jouw kwaliteiten en interesses. Iets voor jou? Neem dan contact op met Charlotte Pistor: c.pistor@bibliotheekeindhoven.nl.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.