Gemeente Waalre doet mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route

Geplaatst op maandag 31 oktober 2022

Veel mensen willen energie besparen in huis, maar waar begin je? Verhalen en tips van andere huiseigenaren met ervaring kunnen je helpen bij het maken van een goed plan. Daarom doet gemeente Waalre mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route.

Laat je inspireren door buren met een duurzaam huis

Op 29 oktober kon je al een duurzame woning bezoeken, maar je kunt je nog steeds inschrijven voor een bezoek aan een duurzaam huis op 5 november. Al meer dan 350 gastvrije huiseigenaren door het hele land openen hun woning voor bezoek. En jij bent van harte welkom!

Benieuwd naar welke huizen bij jou in de regio open gaan? Bekijk ze op duurzamehuizenroute.nl. Je kunt voorbeeldwoningen te bekijken, verhalen te lezen en vragen te stellen aan de huiseigenaren. Zo kun jij inspiratie opdoen.

Jouw duurzame huis aanmelden

Heb je zelf ervaring opgedaan met het toepassen van duurzame maatregelen zoals isolatie, zonnecollectoren of bijvoorbeeld een warmtepomp? Jouw verhaal helpt iemand die ook aan de slag wil gaan met duurzaam wonen. Deel jouw kennis en ervaringen door jouw woning aan te melden als voorbeeldwoning via de website van Duurzame Huizen Route.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.