Start inkoopactie hybride warmtepomp

Geplaatst op maandag 24 oktober 2022

Energiezuinig wonen is populair. Logisch: het is goed voor het milieu en scheelt energiekosten. Heb je al eens een hybride warmtepomp overwogen? In de praktijk blijkt het vaak lastig te zijn om een installateur te vinden die een hybride warmtepomp kan plaatsen. De levertijd is ook erg lang. Bovendien moet een woning aan voorwaarden voldoen voordat er een hybride warmtepomp kan worden geplaatst. Dit kan best ingewikkeld zijn. Daarom organiseren de gemeente Waalre en Regionaal Energieloket een inkoopactie van hybride warmtepompen.

Online informatieavond

Op 3 november van 19.30 tot 20.30 uur vindt er een online informatieavond plaats over de inkoopactie hybride warmtepomp. Tijdens de online informatieavond vertellen we alles over de hybride warmtepomp. Wat zijn de voor- en nadelen? Wat kost de hybride warmtepomp en wat levert deze op qua besparing? Maakt een warmtepomp geluid? Welke subsidies zijn er? Ook vertellen we meer over de inkoopactie. De gemeente Waalre, Regionaal Energieloket en de installateur zijn aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

Aanmelden voor de informatieavond doe je op de website van Regionaal Energieloket.

Hoe werkt de inkoopactie van hybride warmtepompen?

De gemeente Waalre heeft Regionaal Energieloket gevraagd om inwoners vrijblijvend te adviseren en een inkoopactie te organiseren. De technische adviseurs van Regionaal Energieloket hebben een betrouwbare installateur uit de regio gekozen, met een aanbod voor de inkoopactie. Deze installateur heeft ruimte voor 200 installaties in de gemeente Waalre. Inschrijven voor de inkoopactie kan vanaf het einde van de informatieavond op 3 november 2022 tot uiterlijk 1 december 2022.

Vragen

Heeft u nog vragen over de informatieavond of inkoopactie van hybride warmtepompen? Neem dan contact op met Regionaal Energieloket via projecten@regionaalenergieloket.nl of via 088 525 4110.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.