Gemeente presenteert basisplan voor het jubileumjaar

Geplaatst op donderdag 6 oktober 2022

Hoe komt het eeuwfeest van de gemeente Waalre eruit te zien in 2023? Op donderdagavond 6 oktober presenteert de gemeente het basisplan voor het jubileumjaar in het Huis van Waalre. Daarnaast vindt deze avond een brainstorm plaats met verenigingen, inwoners en overige betrokkenen. De avond moet nóg meer ideeën opleveren en de start van de organisatie voor Waalre 100 in gang zetten. Er zal spoedig een verslag worden gedeeld van deze avond.

Wethouder Kees Vortman:

Wij voerden de afgelopen maanden al veel gesprekken met inwoners en organisaties uit onze gemeente. Hierdoor hebben we een duidelijk beeld van de globale wensen. Diverse mooie ideeën zijn ons al ter ore gekomen, waarbij het ons opvalt dat veel organisaties samen op willen trekken, ongeacht of ze uit Aalst of Waalre komen. Juist deze eenheid maakt dit eeuwfeest.

De gemeente Waalre presenteert tijdens de brainstormavond het basisplan voor het eeuwfeest. Dit plan wordt na de brainstormsessie aangevuld met nog meer ideeën én verbindingen tussen organisaties en inwoners. Ook is het de bedoeling dat deze avond het inwonerscomité en de werkgroepen samengesteld worden.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.