Sjors Sportief en Sjors Creatief weer van start!

Geplaatst op maandag 19 september 2022

Alle kinderen uit het basisonderwijs in de gemeente Waalre ontvangen deze week weer het Sjors Sportief/Sjors Creatief boekje. In dit boekje staan sportieve en creatieve activiteiten waaraan leerlingen kunnen deelnemen om (vaak gratis) kennis ermee te maken. Het is het zevende schooljaar op een rij dat de gemeente Waalre het succesvolle sport- en cultuurstimuleringsproject aanbiedt.

Kennismaken met een activiteit

Op deze manier hoeven kinderen niet direct lid te worden van een vereniging, maar maken ze op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis met een activiteit. Sport- en cultuurdeelname kan nooit groot genoeg zijn. Basisschoolleerlingen uit groep 1 t/m 8 schrijven zich vanaf 23 september (17.00 uur) in voor activiteiten via www.actiefinwaalre.nl.

Van karate en freerunning tot en met striptekenen en naailes: dankzij Sjors Sportief en Sjors Creatief kunnen basisschoolleerlingen in Waalre ook dit jaar weer vrijblijvend ontdekken welke sport of creatieve activiteit het beste bij ze past. Deze week ontvangen ze het nieuwe ‘Sjorsboekje’. Dat staat vol met activiteiten die ze vaak gratis kunnen ontdekken.

Inschrijven voor Sjors

Het inschrijven voor sportieve en creatieve activiteiten uit het Sjors-boekje verloopt dit jaar voor het eerst via www.actiefinwaalre.nl. Klik op de homepage op “Sjors Sportief en Sjors Creatief”. Het werkt op dezelfde manier als voorgaande jaren. De inloggegevens voor Sjors Sportief en Creatief kun je ook op deze website gebruiken! Als je nog geen inloggegevens hebt, kun je die op een eenvoudige manier aanmaken. Neem gerust eens een kijkje op www.actiefinwaalre.nl, dat is gerealiseerd door de kopgroep van het Waalres Sport- en Beweegakkoord.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.