Duurzaam huis informatieavond voor inwoners

Geplaatst op maandag 19 september 2022

Energie besparen in huis. En het liefst ook minder gas gebruiken, hoe doe ik dat? Wat zijn de mogelijkheden om mijn huis te verduurzamen? Wat kan ik doen met én zonder grote investeringen? Deze vragen stel je tijdens de informatieavond op 5 oktober 2022 van 18.30 tot 20.30 uur in Het Huis van Waalre.

Veel mensen zijn bezig met energie besparen en het verduurzamen van hun huis. Om bij te dragen aan de oplossing voor het klimaatprobleem én de stijgende energierekening laag te houden.

Informatieavond

Gemeente Waalre organiseert speciaal voor inwoners een informatievond over energie en een duurzamere woning. Op woensdag 5 oktober van 18.30 tot 20.30 uur kun je binnenlopen voor informatie over een duurzamer huis, gasloos wonen en het verlagen van je energierekening.

Programma

Er staan verschillende experts en coaches klaar om je vragen te beantwoorden en informatie te geven. Alle informatie is gratis en vertrouwelijk. Wat kun je verwachten:

  • In gesprek met een energie-expert: Verdiepende informatie over isoleren, ventilatie, (hybride) warmtepompen en zonnepanelen.
  • In gesprek met een energiecoach: Hoe kan ik minder gas en stroom verbruiken?
  • In gesprek met een energiecoach: Wat kan ik doen als ik weinig budget heb?
  • Energierekening-check: Neem een kopie van je energierekeningen mee en ontvang tips om je energieverbruik te verminderen.

Aanmelden is niet nodig, maar wil je zeker zijn van een gesprek? Stuur een e-mail met je vragen naar duurzaam@waalre.nl.

Tips over verduurzamen

Meer tips over het verduurzamen van je woning vind je op waalre.nl/duurzaamheid. Zo werken we met elkaar aan een duurzaam, schoon en groen gemeente Waalre.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.