Denkt u mee over de toekomst van Het Waalres Museum?

Geplaatst op maandag 19 september 2022

In opdracht van de gemeenteraad doet Atty Bax, adviseur Kunstloc Brabant, een onderzoek naar de toekomst van Het Waalres Museum. Op woensdag 28 september is Atty Bax aanwezig in het museum van 11.00 tot 16.00 uur. Ze hoort graag wat uw ervaringen zijn met het museum en staat open voor uw visie, ideeën of tips.

Dit museum richt zich op het organiseren en presenteren van tentoonstellingen en educatieve activiteiten voor onder andere het basisonderwijs. De nadruk ligt op het industrieel erfgoed uit de gemeente Waalre (onder andere Brabantia, Simplex, Kendix). Het museum is ook een platform voor Waalrese en regionale kunstenaars en ontvangt daarvoor een financiële tegemoetkoming van de gemeente voor haar educatieve activiteiten. Dit is op basis van een zogenaamde prestatieovereenkomst met de gemeente.

Laat uw mening horen

Op woensdag 28 september is Atty Bax aanwezig in het museum van 11.00 tot 16.00 uur. Ze hoort graag wat uw ervaringen zijn met het museum en staat open voor uw visie, ideeën of tips. U kunt een afspraak met haar maken voor deze middag: 06-44570801 of mail haar atty.bax@kunstlocbrabant.nl. Mocht u niet kunnen op 28 september maar wel mee willen praten? Neem dan ook contact op!

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.