Ingelaste raadsvergadering vanavond

Geplaatst op dinsdag 13 september 2022

Om een wethouder, Peet van de Loo, te benoemen tot adviseur van de Vertrouwenscommissie last de gemeenteraad van Waalre vanavond, 13 september om 19.00 uur een extra (zeer korte) raadsvergadering in.

Bekijk de agenda van de ingelaste raadsvergadering. Deze vergadering heeft maar één agendapunt. Direct daarna start een raadsinformatieavond. U kunt de agenda van de raadsinformatieavond ook inzien. 

Om een wethouder te benoemen tot adviseur van de Vertrouwenscommissie voor de benoeming van de burgemeester, last de gemeenteraad van Waalre vandaag, 13 september om 19.00 uur een extra (zeer korte) raadsvergadering in. In de verordening die de benoeming regelt, sprak de raad eerder uit dat er een mogelijkheid is één of meer wethouders als adviseur van de VC te benoemen. Dit is daarvan de uitvoering. De benoeming vindt plaats vóór de raadsinformatieavond die al op deze datum gepland stond. De ingelaste raadsvergadering heeft maar één agendapunt. Direct daarna start een raadsinformatieavond

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.