Overeenkomst ontwikkeling bouwplan Trolliuslaan getekend

Geplaatst op maandag 1 augustus 2022

Op 20 juli 2022 hebben de gemeente Waalre en LVM Investments B.V, onderdeel van Arlo, een anterieure overeenkomst gesloten voor de herontwikkeling van een bedrijfslocatie aan de Trolliuslaan in Aalst. Daarmee is een belangrijke stap gezet voor de realisatie van 18 appartementen op het terrein bij ‘t Hazzo.

Het woningbouwplan aan de Trolliuslaan sluit aan bij de visie die voor het gebied rondom sporthal ’t Hazzo is gemaakt. De visie bestaat verder uit de woongebieden De Keizer en Locatie Ligtvoet, de nieuwbouw van de kantine/ontmoetingsruimte van ’t Hazzo, de twee blokken met huurwoningen van Woonbedrijf en de herinrichting van de openbare ruimte rond dat complex. Met de bouw van de appartementen verdwijnt een bedrijfsbestemming uit de bebouwde kom van Aalst. Daarmee krijgt het totale gebied een kwalitatieve impuls.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.