Bedankt voor jouw flexibiliteit en aandacht tijdens de crisisnoodopvang

Geplaatst op woensdag 27 juli 2022

In de sporthallen De Pracht en 't Hazzo is tijdelijke huisvesting voor 225 asielzoekers. Heel erg bedankt voor jouw flexibiliteit en aandacht tijdens de crisisnoodopvang in Waalre. Fijn om zoveel betrokkenheid te zien!

Op waalre.nl/crisisnoodopvang-waalre vind je de meest actuele informatie. De opvang vindt plaats tot woensdag 3 augustus 2022. Maak gebruik van de mobiele nummers van de locaties wanneer je overlast mocht ervaren. De nummers zijn te vinden op dezelfde pagina.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.