Informatiebijeenkomst Boerenbond terrein Waalre

Geplaatst op dinsdag 19 juli 2022

Gemeente Waalre, Provincie Noord-Brabant en Woonstichting ’thuis nodigen je graag uit voor een informatiebijeenkomst over de verkenning naar de bouw van tijdelijke woningen op het voormalig terrein Boerenbond Waalre op donderdag 21 juli van 18.00 tot 20.00 uur. De inloopavond heeft een informatief karakter.

Stedenbouwkundig bureau FAAM is gevraagd een aantal impressies te maken van mogelijke richtingen voor de invulling van het terrein. Je kunt deze rustig bekijken in het Huis van Waalre (Zaal Blokven B) en vragen stellen. Medewerkers van alle deelnemers zijn aanwezig om jouw vragen te beantwoorden. De burgermeester geeft ook een korte toelichting en is beschikbaar voor vragen en een gesprek.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.