Nieuwe testlocatie in Eindhoven op vertrouwde plek

Geplaatst op maandag 18 juli 2022

De GGD Brabant-Zuidoost opent op 19 juli weer een testlocatie op een vertrouwde plek: de parking Antoon Coolenlaan in Eindhoven. Vanaf 18 juli zijn de testlocaties Eindhoven en Helmond om de beurt geopend.

Openingstijden testlocatie Eindhoven

De parking Antoon Coolenlaan in Eindhoven is open op dinsdag, donderdag en zaterdag, alleen op afspraak. De wachtrij is buiten, dus houd daar rekening mee. Deze teststraat is geen XL-locatie. Wel blijft de GGD Brabant-Zuidoost de hoeveelheid vraag naar testen volgen.

Openingstijden testlocatie Helmond veranderd

De Varenschut 11 in Helmond is vanaf 18 juli open voor testen op maandag, woensdag en vrijdag. Ook hier kun je alleen op afspraak terecht. Beide testlocaties zijn op zondag gesloten.

Wanneer testen?

Bij coronaklachten doe je altijd een zelftest. Dit geldt ook voor kinderen. Bij een positieve zelftest hoef je geen bevestigingstest te doen bij de GGD, je gaat direct in isolatie. Alleen voor specifieke doelgroepen blijft het advies zich te laten testen bij de GGD. Meer informatie vind je op rijksoverheid.nl.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.