Werkzaamheden Eindhovenseweg gestart

Geplaatst op maandag 20 juni 2022

Op maandag 20 juni 2022 zijn de werkzaamheden gestart aan de Eindhovenseweg. We werken samen aan een duurzame en gezonde leefomgeving in een goed bereikbare regio. De Eindhovenseweg en het centrum van Aalst (Den Hof) richten we opnieuw in. Dit soort grootschalige inrichtingen gaan altijd gepaard met verkeershinder, ook voor andere gemeenten. Dat is niet te voorkomen. Bereikbaarheid van woningen en bedrijven wordt moeilijker. Verkeer moet omrijden en er zijn langere reistijden.

De werkzaamheden starten vanaf de Valkenswaardseweg, net ten zuiden van het kruispunt Vlasrootlaan-Gagelhof-Valkenswaardseweg. Tijdens de werkzaamheden blijft de weg bereikbaar. Tijdelijke verkeerslichten regelen het verkeer. Uiteraard is er aandacht voor de bereikbaarheid van ondernemers op plekken waar aan de weg wordt gewerkt. Meerdere keren in de week is er overleg tussen de gemeenten Waalre en Valkenswaard. Ook stemmen we af met hulpdiensten, afvalophaaldiensten en het openbaar vervoer.

Wil je weten wat dat voor jou betekent?

Op de website Duurzaam door Waalre staat de meest actuele informatie.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.