Gewijzigde test- en vaccinatielocaties corona in Eindhoven

Geplaatst op dinsdag 14 juni 2022

Wil je je laten testen of vaccineren? De GGD Brabant-Zuidoost opent een nieuwe locatie. Andere locaties verdwijnen. Voor zowel testen als vaccineren kun je vanaf 20 juni terecht aan Fellenoord 100-180 5611 ZB Eindhoven. De openingstijden van testen en vaccineren in Helmond blijven ongewijzigd.

Je laten vaccineren in Eindhoven kan op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur. Zowel met als zonder afspraak. Testen is mogelijk op dinsdag, donderdag en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur. Kijk voor alle actuele openingstijden op de website van GGD Brabant-Zuidoost.

De locatie is goed bereikbaar met het OV, de fiets, lopend of met de auto. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn Parkeergarage Mathildelaan en Q-Park De Bijenkorf. De route naar de test- en vaccinatielocatie staat ook aangeven met gele borden van de gemeente.

Gesloten locaties

Vanaf zondagavond 19 juni sluit het Beursgebouw voor vaccinaties. De testlocatie aan de Antoon Coolenlaan is vanaf 20 juni gesloten.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.