Sport- en cultuuraanbieders voor Sjors Sportief & Sjors Creatief

Geplaatst op dinsdag 10 mei 2022

Logo van Sjors Sportief en Sjors CreatiefSjors Sportief & Sjors Creatief zijn niet meer weg te denken in de gemeente Waalre. Dansen, handbal, hockey, boksen en scouting… Dankzij Sjors Sportief kunnen basisschoolleerlingen in Waalre sinds 2015 vrijblijvend ontdekken welke sport het beste bij ze past.

Ook kunnen ze hun creatieve talenten leren kennen, maar dan met Sjors Creatief. Aan zijn hand kunnen kinderen zich namelijk inschrijven voor onder andere proeflessen tekenen, schilderen, techniek en muziek maken. De gemeente roept dan ook sport- en cultuuraanbieders op zich aan te melden.

Sjors Sportief & Sjors Creatief

Door ‘Sjors’ krijgen de kinderen de kans op laagdrempelige wijze kennis te maken met naschoolse activiteiten binnen de gemeente. Alle kinderen uit het basisonderwijs ontvangen aan het begin van het nieuwe schooljaar het Sjorsboekje en mogen één (of meerdere) cursussen uitkiezen, waar zij enkele naschoolse introductielessen kunnen volgen op locatie van (sport)verenigingen. Vaak gratis krijgen zij de kans een kijkje in de keuken te nemen bij de activiteit waar zij nieuwsgierig naar zijn. Alle aanbieders krijgen de mogelijkheid om hun activiteit te promoten in het Sjorsboekje, waar kinderen zich vervolgens digitaal voor kunnen inschrijven

Aanmelden van activiteiten

Het aanmelden van kennismakingsactiviteiten kan tot uiterlijk 1 juli op www.sjorssportief.nl. Voor meer informatie neem contact op met Rob van Daal, verenigingscontactfunctionaris Gemeente Waalre via rvdaal@waalre.nl.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.