Vrijwilligerspenning & Waalre Club Talent 2020 en 2021

Geplaatst op maandag 9 mei 2022

De vier jongeren met de Waalre Club Talent oorkondeElk jaar reikt de gemeente Waalre vrijwilligerspenningen uit aan vrijwilligers die voorgedragen worden door vrijwilligersorganisaties uit Waalre. Helaas ging dat vanwege de coronamaatregelen in 2020 en 2021 niet door. Afgelopen zondag 8 mei, werden de gelukkige vrijwilligers alsnog in het zonnetje gezet. Wethouder Sjouw reikte de vrijwilligerspenningen uit.

Volwassenen kregen de vrijwilligerspenning en jongeren de titel Waalre Club Talent. Om in aanmerking te komen voor een vrijwilligerspenning of om Waalre Club Talent te worden moet de (jonge) vrijwilliger aan een aantal voorwaarden voldoen. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat de vrijwilliger een positieve bijdrage heeft geleverd aan de Waalrese samenleving.

Groepsfoto van alle volwassenen en jongeren die de Vrijwilligerspenning en Waalre Club Talent hebben ontvangen Groepsfoto van de volwassenen die de vrijwilligerspenning ontvingen

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.