Download de gratis afvalapp

Geplaatst op maandag 9 mei 2022

Download de gratis afvalapp via de Play Store of App Store en blijf altijd op de hoogte van de afvalinzameling die voor jou geldt. In de app vind je de afvalkalender, een kaart met locaties van containers van glas, textiel en luiers in de gemeente en handige adressen zoals het adres van de milieustraat. In de app vind je ook de afvalwijzer met informatie over welk soort afval waar in hoort. Zet de optie ‘meldingen’ aan en krijg automatisch berichten over de afvalinzameling.

Jouw eigen digitale afvalkalender vind je ook nog steeds op afvalkalender.waalre.nl. Via afvalkalender.waalre.nl kun je inloggen met jouw postcode en huisnummer. Zo kom je bij je eigen digitale afvalkalender. Je kunt de afvalkalender afdrukken of opslaan als PDF en als iCal-bestand toevoegen aan je digitale agenda. Je vindt op de website ook veel informatie over afval.

Mocht je vragen hebben neem dan contact op via GemeenteContactCentrum@waalre.nl. Bellen kan ook via 040-2282500.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.