Heropening extra vestiging Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD) in het Medisch Centrum Aalst

Geplaatst op donderdag 5 mei 2022

Heeft u vragen over zelfstandig blijven wonen, de opvoeding van uw kind, of mantelzorg? Voor alle vragen op het gebied van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo), Schuldhulpverlening, Minimaregeling en Jeugdhulp, kunt u terecht bij het CMD van de gemeente Waalre. Vanaf 9 mei is de vestiging van het CMD in het Medisch Centrum Aalst (MCA) aan de Raadhuisstraat 6B in Waalre weer geopend. Het CMD was tijdelijk niet in het MCA aanwezig vanwege de coronamaatregelen.

In het Medisch Centrum Aalst zijn huisartsen, een consultatiebureau en vele andere zorgverleners werkzaam. Omdat het CMD met deze zorgverleners samenwerkt, is het vanzelfsprekend dat het CMD op deze locatie van zorg & welzijn, niet mag ontbreken. Deze locatie van het CMD is voor iedereen makkelijk toegankelijk. U kunt gewoon even binnenlopen om uw vragen over bovenstaande onderwerpen te stellen. De consulenten van het CMD staan voor u klaar en nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden.

Openingstijden en locatie

De locatie is het Medisch Centrum Aalst, Raadhuisstraat 6B, 5582 JD Waalre. Bij binnenkomst gelijk rechts. U kunt hier terecht op de volgende dagen:

  • Maandagochtend: 09.00 - 12.30 uur
  • Dinsdagochtend: 09.00 - 12.30 uur
  • Donderdagochtend: 09.00 - 12.30 uur

Natuurlijk kunt u het CMD van maandag t/m vrijdagochtend ook bereiken in Het Huis van Waalre via telefoonnummer: 040 – 2282500 of per e-mail via cmd@waalre.nl.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.