Uitleg verkeersmaatregelen Waalre, Valkenswaard en regio

Geplaatst op woensdag 20 april 2022

In 2012 sloten 21 gemeenten in onze regio een gebiedsakkoord met daarin afspraken over de verkeersveiligheid en bereikbaarheid. Belangrijkste verandering is natuurlijk de aanleg van de Westparallel, oftewel de nieuwe N69. Dat is de route voor doorgaand vrachtverkeer geworden.

Naast de aanleg van deze nieuwe weg namen de gemeenten Waalre en Valkenswaard maatregelen om de routes voor vrachtverkeer door de kernen minder aantrekkelijk te maken. Dit zijn grote stappen op weg naar een duurzame en gezonde leefomgeving voor de kernen Aalst en Valkenswaard.

Duurzaam door Waalre

Kijk voor alle maatregelen en werkzaamheden op de website Duurzaam door Waalre.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.