Nieuw: medicijnrobot ook voor inwoners uit Waalre

Geplaatst op donderdag 14 april 2022

Vrouw maakt gebruik van de medicijnrobotSinds kort staat er een medicijnrobot bij de Huisartsenpost SHoKo en de Spoedeisende Hulp van Máxima Medisch Centrum in Veldhoven. Hiermee kunnen inwoners van de Kempen, Oirschot, Waalre, Valkenswaard en Veldhoven hun spoedmedicatie direct op locatie ophalen. Oók na 20.00 uur, in het weekend en op feestdagen.

Voorheen moest je voor spoedmedicatie na sluitingstijd doorreizen naar het Catharina Ziekenhuis. De betrokken gemeenten vonden dit zeer onwenselijk. Daarom hebben wij dit gezamenlijk aangekaart bij het ziekenhuis, SHoKo, de Centrale Dienstapotheek Eindhoven en de zorgverzekeraars. Zij waren het ermee eens en hebben afgelopen jaar hard gewerkt aan de oplossing!

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de medicijnrobot en hoe deze werkt op de website van Máxima Medisch Centrum.

Meer nieuws


Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.