Gratis afvalapp: Afvalkalender Waalre

Geplaatst op donderdag 30 december 2021

Vanaf nu is de gratis afvalapp van de gemeente Waalre beschikbaar: Afvalkalender Waalre. Download de gratis afvalapp via de Play Store of App Store en blijf altijd op de hoogte van de afvalinzameling die voor u geldt.

In de app vindt u de afvalkalender, een kaart met locaties van containers van glas, textiel en luiers in de gemeente en handige adressen zoals het adres van de milieustraat. In de app vindt u ook de afvalwijzer met informatie over welk soort afval waar in hoort. Zet de optie ‘meldingen’ aan en krijg automatisch berichten over de afvalinzameling.

Uw eigen digitale afvalkalender op afvalkalender.waalre.nl

Uw eigen digitale afvalkalender vindt u ook nog steeds op afvalkalender.waalre.nl. Via afvalkalender.waalre.nl kunt u inloggen met uw postcode en huisnummer. Zo komt u bij uw eigen digitale afvalkalender. U kunt de afvalkalender afdrukken of opslaan als PDF en als iCal-bestand toevoegen aan uw digitale agenda. U vindt op de website ook veel informatie over afval.

Mocht u vragen hebben neem dan contact op via GemeenteContactCentrum@waalre.nl. Bellen kan ook naar de gemeente via 040-2282500.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.