Goed voor Mekaar Waalre bedankt alle vrijwilligers

Geplaatst op vrijdag 17 december 2021

Alle vrijwilligers in de gemeente Waalre kunnen vanaf 7 december cadeautjes uitpakken die te vinden zijn op een speciale digitale decemberkalender. De kalender is samen met de landelijke organisatie NLvoorelkaar opgesteld om alle vrijwilligers te bedanken die er het afgelopen jaar voor een ander zijn geweest.

Niet alleen de vrijwilligers aangesloten bij Goed voor Mekaar Waalre komen in aanmerking voor de decemberkalender. Alle vrijwilligers die zich het afgelopen jaar hebben ingezet voor een ander verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Dat geldt natuurlijk ook voor de vrijwilligers van ándere organisaties, verenigingen en clubs.

De decemberkalender is te vinden op de website van Goed voor Mekaar Waalre. Tot de Kerst kunnen er dagelijks kleine cadeautjes worden uitgepakt. Alle cadeautjes zijn coronaproof en vanuit huis uit te voeren of te verzilveren.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.