Zonnepanelen via de gemeente?

Geplaatst op donderdag 18 november 2021

Een zonnepaneel wordt op het dak gemonteerdHeb je een eigen huis, dan kun je snel en gemakkelijk zonnepanelen laten plaatsen zonder eigen investering. Gemeente Waalre doet namelijk mee aan De Groene Zone, het zonnepanelenproject van twaalf gemeenten in Zuidoost-Brabant.

De deelnemende gemeenten kopen gezamenlijk zonnepanelen in en schieten de kosten voor. In maximaal vijftien jaar, tegen 1,35% rente, los je de lening maandelijks af bij de gemeente. Al vanaf de eerste maand hou je geld over: je bespaart meer dan je aflost. De installatie van de zonnepanelen wordt helemaal voor je geregeld en je krijgt vijftien jaar garantie.

Let op, er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar, kijk op de website voor het actuele aanbod.

Meld je aan

Al ruim drieduizend huiseigenaren gingen je voor met zonnepanelen van De Groene Zone. Meer weten? Bezoek de digitale informatieavond op woensdag 24 november van 19.30 tot 21.00 uur. Aanmelden doe je op de website van De Groene Zone. Na aanmelding ontvang je per e-mail een bevestiging met een deelnamelink.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.