Afronding werkzaamheden Traverse Zuid

Geplaatst op dinsdag 16 november 2021

De werkzaamheden aan Traverse Zuid zijn bijna klaar. BLM Wegenbouw voert deze week de laatste werkzaamheden aan de weg uit. Om werk met werk te maken wordt meteen doorgepakt met het aanplanten van groen. Daarmee voorkomen we dat de weg later nog een keer afgesloten moet worden. Brouwers Groenaannemers voeren de aanplant van het groen in opdracht van de gemeente uit.

De aanplant van het groen is al gestart en wordt de komende weken afgemaakt. Voor het planten van o.a. een aantal bomen zijn grote machines nodig. Om deze werkzaamheden veilig uit te voeren, blijft de afsluiting op de Heikantstraat en Wollenbergstraat nog even staan.

Verkeer kan het centrum van Waalre bereiken

Verkeer vanuit het centrum Waalre kan via de Burg. Uijenstraat richting Valkenswaard rijden. Verkeer vanuit Valkenswaard kan via de bomenbuurt (Eikenlaan) naar het centrum van Waalre rijden.

3 december weg weer open

3 december zijn alle werkzaamheden afgerond en kan de Traverse Zuid weer open voor het verkeer. De opening van deze weg na de herinrichting geven we een feestelijk tintje op een later tijdstip. De aanwonenden van de Traverse Zuid krijgen een uitnodiging hiervoor.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.