Gratis webinars verduurzamen woning

Geplaatst op maandag 15 november 2021

De energieprijzen stijgen enorm. Volg je het nieuws over aardgasvrij wonen? Maar zou je graag meer achtergrond willen hebben? In een gratis webinarreeks behandelt Regionaal Energieloket vragen rondom het verduurzamen van de woning.

Is uw woning goed geïsoleerd en heeft u vloerverwarming of andere laagtemperatuur verwarming? Dan kunt u nu al zelfstandig van het aardgas af. Hoe weet u of uw woning geschikt is en wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een warmtepomp? Of is een elektrische cv-ketel misschien de oplossing?

In het derde en laatste webinar van de webinarreeks wordt er gesproken over de warmtepomp als alternatief voor het aardgas. Er wordt gekeken naar de verschillende typen van elektrisch verwarmen, de voor- en nadelen en behandelen veelvoorkomende vragen. Het webinar  “Ik wil nu al van het aardgas af, hoe doe ik dat? Alles over de warmtepomp” vindt plaats op dinsdag 30 november 2021 van 19.30 - 20.30 uur. Meld je aan via de website van het Regionaal Energieloket voor het webinar om deze avond deel te nemen.

Eerste twee webinars

Bekijk op de website van het Regionaal Energieloket ook de eerste twee webinars terug: "Nederland Aardgasvrij, waarom eigenlijk en wat levert mij dit op?" en "Alles wat u moet weten over isolatie & ventilatie".

Meer informatie over duurzaam wonen?

Kijk ook eens op www.waalre.nl/duurzaamheid en www.regionaalenergieloket.nl/waalre.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.