Deel jouw ervaring met duurzaam wonen

Geplaatst op woensdag 13 oktober 2021

Zonnepanelen op het dak, een warmtepomp of het huis geïsoleerd? Doe dan mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route! Op zaterdag 30 oktober en 6 november openen honderden huiseigenaren hun deuren om uitleg te geven over de duurzame maatregelen in hun woning. Een mooie kans om andere huiseigenaren op weg te helpen met jouw eigen tips en ervaringen!

Het evenement trekt jaarlijks ongeveer 5.000 bezoekers en wordt georganiseerd in samenwerking met gemeenten en provincies. Ook gemeente Waalre doet mee. Energiebesparing lijkt soms ingewikkeld, maar in bijna elk huis kunnen hier wel stappen in worden gezet, groot én klein. Door eens binnen te kijken bij een buurtgenoot, krijgen bezoekers praktische tips, zien zij de duurzame maatregelen in werking en doen zij inspiratie op voor hun eigen huis.

Huis aanmelden

Lijkt het jou leuk om zelf te vertellen over energiebesparing en de duurzame maatregelen in jouw huis? Meld dan jouw woning aan via de website van Nationale Duurzame Huizen Route en maak kans op twee overnachtingen bij B&B De Nachtdijk in Cothen. Geef zelf aan op welke dag(delen) je jouw woning wilt openstellen.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.