Aanleg fietsoversteek Burgemeester Mollaan

Geplaatst op donderdag 7 oktober 2021

In het weekend van vrijdag 15 oktober t/m maandag 18 oktober maken we een fietsoversteek. De Burgemeester Mollaan is daarom afgesloten vanaf de rotonde met de Juliana de Lannoylaan tot aan het benzinestation.

De Burgemeester Mollaan is afgesloten van vrijdag 15 oktober 07.00 uur t/m maandag 18 oktober 16.00 uur. Autoverkeer wordt omgeleid via de Burgemeester Mollaan, Eindhovenseweg, Aalsterweg, Antoon Coolenlaan, Prof. Holstlaan en vice versa. De omleidingsroute wordt aangegeven met de bekende gele borden.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

  • Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.
  • Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. U vindt hier ons nieuwsarchief in RSS.